8. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

 Υπηρεσίες ανακαίνισης και διακόσμησης...

 

 

primo 2 2d standard 2 2d elegante 2 2d energia 2 2d
       
4900 € 6900 € 13900 € 22900 €

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «Β&Μ Architecture & Design» δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής, προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης κατασκευαστικών έργων. Βασική προτεραιότητά μας για την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η υποστήριξη του με ολοκληρωμένη μελέτη και επίβλεψη σε όλα τα στάδια: Προμελέτη - Οριστική μελέτη -  Μελέτη εφαρμογής – Κατασκευή.

Το γραφείο μας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πλήρη και ποιοτική αρχιτεκτονική μελέτη όσο και στην ουσιαστική επίβλεψη κατά τη φάση κατασκευής.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη προϋπολογισμό του έργου και την επισταμένη παρακολούθηση της οικοδομής από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε συνεργασία με εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία.

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα εφαρμογών ανακαίνισης, διακόσμησης και κατασκευής στις καλύτερες τιμές της αγοράς, κρατώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των εργασιών, την επωνυμία και τις γραπτές εγγυήσεις των υλικών.

Δημιουργήσαμε για εσάς 4 ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ, από τα οποία πιστεύουμε ότι τουλάχιστον ένα θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Μπορούμε βέβαια, να δημιουργήσουμε και το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ατομικό Πακέτο, βασιζόμενο στις δικές σας επιθυμίες και απαιτήσεις, προσθέτοντας ή αφαιρώντας οποιεσδήποτε εργασίες θέλετε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 23.84.460 είτε ηλεκτρονικά στο e-mail μας  και ένας ειδικευμένος μηχανικός έρχεται στο χώρο σας για αυτοψία και σας ενημερώνει για τα έξυπνα πακέτα ανακαίνισης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πακέτο ανακαίνισης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες, να συζητήσουμε τις ιδέες που έχουμε για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, να δείτε όλα τα υλικά από τα συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και να δείτε ζωντανά τον χώρο σας μέσα από 3d φωτορεαλιστικές απεικονίσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα και την προσφορά προτού έρθουμε σε τελική συμφωνία και είμαστε σίγουροι ότι οι ιδέες, οι ανταγωνιστικές τιμές και πάνω από όλα η ποιότητα που σας προσφέρουμε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή σας για να αναλάβουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

 

 

 • Τσιουμπρής Γ. Χαράλαμπος
  Αρχιτέκτων Μηχανικός - Πολεοδόμος- Χωροτάκτης
  Μηχανικός ΠΘ Ενεργειακός Επιθεωρητής
  Ματιάτου Π. Μαρίνα
  Αρχιτέκτων Μηχανικός Π.Π.- Αναστηλώτρια Ε.Μ.Π.
   
  Πανός 7 | Αγ. Ανάργυροι - Καματερό | Τ.Κ. 13451
  Τηλ.: 2102384460 | Κιν.: 693.48.68.640

  ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ
  σε ηλεκτρονική μορφή

  cover